Jedan pomalo cudan horoskop

zanimljivosti

Jedan pomalo cudan horoskop
VAGA – odlučno i odlično posmatra sa svog balkona prolaznost lošeg vremena,
23. septembar – 23. oktobar

Još od malih nogu ne mogu da se odluče između dve noše, merkaju prolaznike na ulici i spreda i straga, mljackaju dok jedu – to su Vage. Ako neko u društvu tvrdi da zebra nije ni crna sa belim prugama, ni bela sa crnim prugama, već zelena sa crno-belim prugama, on pokazuje sve karakteristike osoba rođenih u ovom znaku. Omiljena zabava Vaga je gledanje tenisa: levo-desno, levo-desno, levo-desno,… U ljubavi padaju na citate, a u seksu na diktate.

Poslovi u kojima Vage pokazuju najbolje rezultate: montaža hauba u frizerskim salonima, postavljanje saobraćajnih znakova u živom pesku i ugradnja prislušnih uređaja na papilotne i čačkalice.

Zdravlje: promaje u glavi.

Omiljene ljubavne poze Vage: „Sibirska klackalica“, „Cojle-manojle“ i „Čedna pastirica na zdencu“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Vage: poljubac u koleno, češkanje članka na nozi i mrmljanje.
Vage ćete najlakše osvojiti maženjem i razmazivanjem.

RAK – često noću sluša glasnu muziku,
22. jun – 22. jul

Velika strast Rakova je kikiriki, a opsesija im je čokolada. Često se bude noću i uznemiravaju kućni frižider. Vrlo su radoznali i posebno ih uzbuđuju ljudi koji ćute. Ako vidite nekoga ko u društvu stalno šapuće nešto nekom u uvo, ko stavlja ruku na usta kad se smeje, spotiče se o tepihe ili se stalno oblizuje – znajte da ste natrčali na Raka. U ljubavi traže od martnera da ih mazi, a u seksu pate od dugih predigri.

Poslovi u kojima Rakovi pokazuju najbolje rezultate: aranžiranje knjiga na policama, lepljenje postera na zadnji deo autobusa, punjenje flaša kiselom vodom i prostiranje donjeg rublja na terasama.

Zdravlje: pokazuju znake nervoze ukoliko su isuviše dugo izloženi kontaktu sa obolelim od kuge.

Omiljene ljubavne poze Rakova: „Herc u rikverc“, „Zločin i kazna“ i „Kroz pustinju i prašumu“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Rakove: mrdanje ušima, povlačenje noktima preko nadlanice i jak parfem.
Rakove ćete najlakše osvojiti ako ih ljubite u uvo.

VODOLIJA – kao dezert gotivi srneća leđa i đus, i
22. januar – 19. februar

Vodolije su po kakarkteru takve da bi im kao omiljena TV-emisija odgovarala ona pod nazivom „Izvinite zbog smetnji“. Omiljene poslastice: gurabije i tufahije. Vodolije su izuzetno maštovite i sklone su pretpostavci da je Pepeljuga verovtnpo imala odvratno veliku nogu čim je cipel(ic)a samo njoj pristajala. Omiljeni deo dana je noć.

Poslovi u kojima Vodolije pokazuju najbolje rezultate: dizajniranje TV-antena na koje će rado da sleću rode, ukrštanje palačinki i mlevenog mesa u želucu, masaža donjih kičmenih pršljenova i ispitivanje tržišta za proizvođače gumenih postolja za stone lampe.

Zdravlje: odlično, sem kašljucanja na životnim krivinama.

Omiljene ljubavne poze Vodolije: „Crvčak i mrav sa senfom“ i „Štitonoša i pas lutalica“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Vodolije: sitni brčići, otezanje prilikom govora i jezičak koji viri kroz zube prilikom smeha.
Vodolije ćete najlakše osvojiti smejanjem do suza.

LAV – voli da se kupa u kadi punoj ruske salate,
23. jul – 23. avgust

Oči im se sjaje kada u već slanu supu dodaju so, uvek ulaze na srednja vrata autobusa, pompezno se javljaju na telefonski poziv, uvek prvi ulaze u lift i vole stolice za ljuljanje – to su Lavovi. U ljubavi su stidljivi sve dok im ne provalite nadražaj-tačku. U seksu su pohotni ako im je glava okrenuta prema severu, a leđa ka zidu – inače krajnje prosečni. Vole da se voze na mestu suvozača.

Poslovi u kojima Lavovi pokazuju najbolje rezultate: ukucavanje eksera, rad na traci u fabrici perika, aranžiranje natpisa „otvoriti ovde“ na kesicama za supu i usisavanje po kući.

Zdravlje: pretežno dobro uz male do umerene nervne slomove.

Omiljene ljubavne poze Lavova: „Navigator i trbušna plesačica“, „Marljivi dimnjičar“ i „Biljana platno beleše“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Lavove: grickanje noktiju na nogama, oblizivanje i žmićkanje.
Lavove ćete najlakše osvojiti ako im poljupcem zapušite usta.

OVAN
– obožava da razgovara sa vozačima gradskih autobusa u toku vožnje,
21. mart – 19. april

Zbog štamparske greške prilikom pisanja prvog horoskopa uobičajilo se verovanje da su Ovnovi tvrdoglavi, ali to nije istina – osobe rođene u ovom znaku su u stvari izuzetno tvrdoglave. Osim toga sklone su zvocanju, gunđanju, prebacivanju i hrkanju prilikom spavanja sa glavom okrenutom severu. Izuzetno su dobri ljubavnici osima ako u podznaku nisu Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe ili sam Ovan. Vole da postavljaju čudna pitanja sagovorniku i često se prevrću u krevetu.

Poslovi u kojima Ovnovi pokazuju najbolje rezultate: lepljenje poštanskih maraka, posao pomoćnika zamenika kurira u fabrici testenina, uzgoj punoglavaca i prenošenje kutija iz toplijih u hladnije prostorije.

Zdravlje: odlično, a ako nije preporučuju se žuto-ljubičaste i crvene tablete.

Omiljene ljubavne poze Ovnova: „Eskimska dizalica“ i „Kobra u slobodnom padu“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Ovnove: prekrštanje nogu (naročito leve preko desne), gestikulacije, boja čarapa i egzotični parfemi.
Osobe u ovom znaku najlakše ćete osvojiti namigivanjem.

RIBE – uveče rado gleda ljubavne akcione trilere mađarsko-ugandske koprodukcije.
20. februar – 20. mart

Na umetničkim delima prvo proveravaju potpis umetnika – to su Ribe. Skolne su štucanju i kada ih niko ne pominje. Idol svih Riba je Marfi: ako postoji i najmanja mogućnost da nešto krene napoačke, to će i krenuti naopačke. U ljubavnim vezama Ribe najvoče vole podvezice. Poklon koji za rođendan budete najduže otvarali sigurno je pakovala neka Riba. Alergične su na boraniju i otvorene šahtove. Omiljene knjige za Ribe su one sa tvrdim koricama.

Poslovi u kojima Ribe pokazuju najbolje rezultate: razdvajanje teglica ajvara od teglica kornišonima na policama u samoposlugama, analiza položaja belančevina u ztemljama sa parlamentarinim uređenjem, ceđenje mitisera i merenje sijalica na niskim lusterima.

Zdravlje: moguće manje nesuglasice sa dva-tri virusa.

Omiljene ljubavne poze Ribe: „Nasmejani vodoskok“, „Nežno stopalo“ i „Krevetac u San Francisku“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Ribe: mrdanje ušima, štipanje nogu i trljanje domalog prsta.
Ribe ćete najlakše osvojiti sitnim iznaneđenjima i milovanjem po obrazima.

STRELAC – rado izvodi svoje i komšijine kućne ljubimce u šetnju,
23. novembar – 21. decembar

Ako su sva mesta u autobusu slobodna, Strelac će sesti na ono mesto koje je razervisano za majke sa decom. Nema većih inadžija nego što su Strelci – iz inata će čak prestati i da teraju inat. Obožavaju musaku, sladoled, grupne izlete, listanje foto-albuma i ostale lepljive stvari. Omiljeni deo odeće im je rajfešlus. U ljubavi se loše oblače, ali se zato u seksu dobro svlače.

Poslovi u kojima Strelci pokazuju najbolje rezultate: uzgoj otrovnih pečurki, pisanje uputstava za upotrebu fenova za kosu i pakovanje bureka u drvene kutije.

Zdravlje: problemi sa radom ogledala ujutro.

Omiljene ljubavne poze Strelca: „Grgoljenje“, „Smuti pa prospi“ i „Guščarica glođe karabatak“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Strelce: golicanje po bedrima, konjiski rep i trljanje ruku.
Strelce ćete najlakše osvojiti ukoliko zapamtite sve važne datume vezane za njih.

BIK – gotivi bisere izvađene sa dna Amazona,
20. april – 20. maj

Ako je neko sklon pozajmljivanju novca ili knjiga, ako je trapav, ukoliko često menja raspoloženje iz neobjašnjivih razloga i ako je isključiv u donošenju zaključaka – možete da se opkladite da je u horoskopu Bik. Račun verovatnoće da čete opkladu dobiti je 1:12! U krevetu, Bik je seksualni manijak, naročito ako je krava dovoljno luda. Inače, Bikovi su veoma zaljubljivi – najčešće se zaljubljuju u ogledalo i to je jedina stvar koju će sigurno poneti na pusto ostrvo. Inače, ako vas Bik pozove na večeru, ponesite novac, jer će u poslednjem trenutku ustanoviti da je novčanik zaboravio kod kuće.

Poslovi u kojima Bikovi pokazuju najbolje rezultate: preprodaja polica ljubičaste boje, farbanje kamenčića, osmišljavanje dizajna pertli na dečijim cipelama i aranžiranje za-odrasle-o-detalja u izlozima kasapnica.

Zdravlje: čuvati se crepova koji padaju sa starih krovova.

Omiljene ljubavne poze Bikova: „Milila bubica, tražila rupicu“ i „Pepe moli za milost“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Bikove: naočare na pola nosa, češkanje kolena noktom i srkanje supice.
Bikove ćete najlakše osvojiti češkanjem iza uha.

ŠKORPIJA – uživa u velikim umetničkim slikama pejzaža,
24. oktobar – 22. novembar

Škorpija pregažena valjkom ostavlja najveće mrlje na betonu od svih horoskopskih znakova. Škorpije inače vole da se pentraju po listopadnom drveću, obožavaju duge šetnje po kupatilu i kuhinji, iako na vratima uvek piše „vuci“ uvek će da ih guraju i pate od telefonskih razgovora koji su tek nešto kraći od večnosti. Omiljena poza Škorpija je „sendvič s nogu“. Zaljubljuju se na prvi pogled samo na nudističkoj plaži. Sklone su zvocanju.

Poslovi u kojima Škorpije pokazuju najbolje rezultate: svi poslovi koji podrazumevaju rukovanje pincetama, zatim čekanje u redovima ispred šaltera, gašenje svećica na svečarskim tortama i krpljenje rukavica.

Zdravlje: prolazno dobro.

Omiljene ljubavne poze Škorpije: „Rvanju u blatu“, „Deseterac u živom pesku“ i „Čika ište da ga neko bište“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Škorpije: zagrlja oko struka, napućene usne i češkanje temena.
Škorpije ćete najlakše osvojiti neprestanim poklanjanjem sitnica.

BLIZANCI – nemaju ništa protiv goluba prevrtača reš-pečenih u maslinovom ulju,
21. maj – 21. jun

Ako neko suviše često reči ponavlja dva puta, gotovo je sigurno da je Blizanac. Ako neko suviše često reči ponavlja dva puta, gotovo je sigurno da je Blizanac.
94,2% Blizanaca za ručak će između pihtija i čkembića izabrati pihtije i po tome se najlakše mogu prepoznati. Blizanci su inače slatkorečivi, vole da upotrebljavaju deminutivčiće, skloni su preterivanju u jelu i često čarape bacaju ispod kreveta pre spavanja. U ljubavi su kontraverzni: vole čiste čaršave i prljave strasti. Jezivo su ljubomorni, naročito parnim danima.

Poslovi u kojima Blizanci pokazuju najbolje rezultate: štipanje uštipaka, trešenje tepiha, pisanje reklamnih slogana za jorgandžijske radnje i dresiranje lala da cvetaju u levo.

Zdravlje: meriti pritisak bar jednom u 18 godina.

Omiljene ljubavne poze Blizanaca: „Guščarica na autobuskoj staici“ i „Tarzan skače sa lustera“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Blizance: coktanje, rupa na čarapi i mrdanje nosom prilkom priče.
Blizance ćete najlakše osvojiti ako ih šašoljite i bištete.

DEVICA – dobro igra poslednjeg igrača odbrane u reprezentativnom fudbalskom timu,
24. avgust – 22. septembar

Ritaju se u krevetu, vole da sede drugima u krilu, preskaču linije kad hodaju trototarom, obožavaju da se cenjkaju i vole da se tuširaju hladnom vodom – to su karakteristike Devica. Kada pišu, stavljaju zareze i, gde treba, i, gde ne, treba u, rečenici. U ljubavi su čas konvencionalne, čas zaviruju kroz ključaonice. U seksu su divlje, ali samo na tvrdoj podlozi. Veoma su strpljive – krajnje smireno će vam objasniti zašto kasne na sastanak.

Poslovi u kojima Device pokazuju najbolje rezultate: degustacija u fabrici alkoholnih pića, štelovanje žutog svetla na semaforima, timarenje papagaja, učešće u štrajkačkim odborima i zalivanje cveća.

Zdravlje: devičanski dobro, ako ne računamo umnjake.

Omiljene ljubavne poze Device: „Gepard voli kada ga dresiraju“ i „Ah, što volim let sa cveta na cvet“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Device: treptanje, pucketanje prstima i milovanje podvaljka.
Device ćete najlakše osvojiti ako im kažete „Polomiću svoje kosti pred pojasom nevinosti“.

JARAC – skuplja potpise glumica i glumaca rođenih u XIX veku,
22. decembar – 21. januar

Jarci su izuzetno praktične osobe – deviza: kupite poster umesto televizora – jevtiniji je, samo se slabije čuje. Izuzetno su temperamentni, naročito u zaglavljenom liftu. Skloni su praćenju mode razgledanjem izloga i neobičnim hobijima nalik na skupljanje noktiju poznatih ličnosti, čileanski stoljnjaka s kraja XIX veka ili sličica fudbalera III lige Australije. Za Jarca omiljeni detalji iz umetnosti su: simfonije u D-duru, aktovi i mrtve prirode.

Poslovi u kojima Jarci pokazuju najbolje rezultate: analiza otpada u fabrikama konzervi, rasveta u ekspres-restoranima i farbanje saksija u limun-plavo.

Zdravlje: bez tegoba, osim redovne hipohondrije.

Omiljene ljubavne poze Jarčeva: „Kaligula i sedam Snežana“, „U zagrljaju oktopoda“ i „Iznaneđenje u špajzu“.

Šta najvoše pali i uzbuđuje Jarčeve: šaputanje, grimase čuđenja i ispijanje tečnosti kroz slamčicu.
Jarčeve ćete najlakše osvojiti mrežastim čarapama.

Related Post

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *