Kako dati macki lek a kako psu

Kako dati macki lek a kako psu
1. Podignite macku i stavite je na levu ruku, drzeci je kao da drzite bebu. Namestite desni kaziprst i palac sa svake strane macjih usana i nezno pritiscite prema licu istovremeno drzeci tabletu u desnoj ruci. Kada macka otvori usta, ubacite tabletu u usta. Dopustite macki da zatvori usta i proguta tabletu.

2. Dohvatite tabletu sa poda i macku iza kauca. Stavite je na levu ruku i ponovite postupak.

3. Dohvatite macku iz spavace sobe i bacite vlaznu tabletu.

4. Izvadite novu tabletu iz folije, namestite macku na levoj ruci drzeci cvrsto prednje sape levom sakom. Prisilite je da otvori celjust i ugurajte tabletu do grla desnim kaziprstom. Drzite joj usta zatvorena i brojite do deset.

5. Dohvatite tabletu iz akvarijuma i macku sa vrha ormara za odecu. Dozovite suprugu iz baste.

6. Kleknite na pod sa mackom cvrsto uglavljenom izmedju kolena. Drzite prednje i straznje sape. Ignorisite pretece rezanje koje dolazi od macke. Neka supruga jednom rukom cvrsto drzi glavu dok joj gura drveni lenjir u usta. Spustite tabletu po lenjiru i snazno masirajte mackino grlo.

7. Dohvatite macku sa vrha drzaca za zavese, uzmite drugu tabletu iz folije. Pribelezite da morate kupiti novi lenjir i popraviti zavese. Pazljivo pometite komadice razbijenih figurica i vaze sa kamina i stavite ih na stranu za kasnije lepljenje.

8. Umotajte macku u veliki peskir i recite supruzi neka legne na nju tako da joj viri samo glava ispod pazuha. Stavite tabletu u jedan kraj slamke za sok, prisilite je da otvori usta pomocu olovke, namestite i dunite u slamku za sok.

9. Proverite etiketu kako biste se uverili da su tablete neopasne za ljude, popijte jedno pivo da isperete ukus. Zalepite flaster iz prve pomoci na zeninu podlakticu i odmah odstranite krv sa tepiha pomocu hladne vode i sapuna.

10. Dohvatite macku iz komšijine supe. Uzmite novu tabletu. Otvorite jos jedno pivo. Stavite macku u kuhinjski ormaric i zatvorite vratasca oko macjeg vrata tako da samo glava viri. Prisilite je da otvori celjust pomocu kasicice za desert. Ubacite tabletu niz grlo pomocu elasticne gumice.

11. Uzmite odvijac iz garaze i vratite vrata kuhinjskog ormarica na sarke. Popijte pivo. Uzmite bocu konjaka. Natocite casicu i popijte. Stavite hladan oblog na obraz i proverite kad ste zadnji put dobili inekciju protiv tetanusa. Stavite oblog sa rakijom na obraz za dezinfekciju. Popijte jos jednu casicu. Bacite majicu sa sebe i obucite novu.

12. Pozovite vatrogasce da skinu preplasenu macku sa stabla preko puta. Izvinite se komšiji koji se zabio u ogradu prilikom skretanja da izbegne macku na putu. Uzmite poslednju tabletu iz folije.

13. Zavezite macki prednje sape za zadnje sape kanopom i svezite ih cvrsto za nogu od kuhinjskog stola, nadjite debele zastitne rukavice u garazi i navucite ih na ruke. Gurnite tabletu u usta a za njom ubacite veliki komad filetiranog mesa. Drzite glavu okomito i ulijte litru vode niz grlo kako biste isprali tabletu.

14. Zamolite suprugu da vas odveze na hitnu, mirno sedite dok doktor zasije prste i podlakticu i odstrani ostatke tablete iz desnog oka. Na putu kuci svratite u prodavaonicu namestaja kako bi narucili novi kuhinjski sto.

15. Obavestite specijalnu policiju da pokupe macku mutanta i nazovite trgovinu kucnih ljubimaca da proverite da li prodaju hrcke.

KAKO DATI TABLETU PSU:
1. Umotajte je u slaninu.

Related Post

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *