Neuspešna pljačka

Neuspešna pljačka
Podle budalaštine dva menadžera restorana sa brzom hranom imale su tragičan kraj kada je njihov plan o pljački pao u vodu. Liza, dvadesetdvogodišnji šef noćne smene u Burger kingu, pripremila je sa jednim svojim kolegom plan da ukrade preko 4000 dolara iz tog restorana.
Zato su njih dvoje organizovali lažnu pljačku i požar u kojem je Liza trebalo da bude u ulozi žrtve onesposobljene izolir-trakom i zatvorene u jednom većem frižideru za meso, dok je njen saučesnik trebalo da zapali manji požar i pobegne sa punom vrećom novca. Ključni deo njihovog plana bila je akcija u kojoj bi lokalni vatrogasci brzo pritekli u pomoć Lizi.
Na njenu nesreću, vatra u kanti za đubre je prošla potpuno neprimećeno sve dok nije stigla jutarnja smena, koja je našla napola izgorelu smesu koja nikad nije prerasla u dovoljno veliki požar. Tek je vazduh koji je dopro kroz otvorena vrata doveo do toga da se smesa zapali, pa je zato neko pozvao vatrogasce. Tako su i pronašli Lizu u frižideru, prozeblu i napola bez svesti, pa su je hitno prebacili u bolnicu gde je umrla od hipotermije.
Na Lizinom telu nije bilo tragova čvrstog vezivanja, jer je izolir-traka bila labavo omotana, pa je tako mogla lako da se oslobodi i pobegne iz nezaključanog frižidera.

Related Post

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *