Rade Esma i Fata u mrtvačnici

Rade Esma i Fata u mrtvačnici u bolnici, kadli dovoze mrtvog Muju pokrivenog plahtom, a plahta izgleda ko šator. Otkrije Esma plahtu, a Mujo mrtav leži, a kita mu stoji u stavu mirno.
Uuhh, koja super lepa velika kiturina! – oblizuje se Esma. A nisam se kresnula već mesecima! Moj Haso me nije pojebao od prošle godine! Ma znaš šta Fato, idem ja na ovu kiturinu!
I popne se Esma na Muju, pa opleti. Kad je treći put svršila, siđe sa Muje, pa joj sad malo neugodno od Fate, te stala i nju nagovarati da i i ona iskoristi priliku, tako da ne ispadne da se samo ona kresnula s mrtvim Mujom… Ali Fata se izvlačila kako je baš dobila menstruaciju, pa ne može. No nakon kraćeg nagovaranja ipak pristane, jer se i njoj prikrmačilo.
Popela se Fata, pa udri po Mujinom kurcu još žešće nego Esma. Škripi krevet jadna mu majka, i taman da će svršit, kad ustaje se Mujo pa veli:
Jaooo gospođo, divni ste! Pravi ste profesionalac u svome poslu! Koja masaža srca, koje vestacko disanje! A da ne pričam za transfuziju! Prva liga!

Related Post

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *